DELTA Foxx Plus - Imbinari sigure


Combinarea celor doua benzi adezive situate in lungul marginilor superioare si inferioare ale foliei Delta Foxx Plus si ale placajului sau stratului de OSB confera o mai mare siguranta la imbinare. Atunci cand vin in contact cele doua suprafete adezive formeaza o imbinare extrem de puternica a carei rezistenta creste in timp. Marginile adezive sunt protejate permanent de praf si umezeala.

Conceputa pentru precizie si simplitatea manevrarii

Cu o latime de opt centrimetri, banda adeziva de pe marginea superioara a foliei acopera aproape intreaga suprapunere. Avand o latime de patru centimetri la marginea de jos, banda adeziva se va suprapune cu siguranta in zona adeziva (a membranei). Avantajul consta in faptul ca, chiar daca suprapunerea nu este perfect pozitionata, putand avea o deviatie de 0,5 mm, lipirea ramane totusi extrem de sigura.

Proprietatile care asigura usoara manevrare a membranei nu perturba in nici un fel de parametrii testati ai foliei anticondens. In toate situatiile, cele doua straturi puternic adezive care intra in contact vor pastra imbinarea rezistenta, curata si uscata.