DELTA Fassade S - Inalt factor de protectie


Noua folie Delta Fassade S protejeaza traturile de izolatie de pe peretii fatadelor cu rosturi deschise. Cand se opteaza pentru varianta Plus, cu margini auto adezive, materialul devine o eficienta protectie impotriva vantului.

Fatadele cu rosturi foarte deschise permit o mare flexibilitate designului. In acelasi timp, rosturile deschise sporesc riscul ca stratul de izolatie sa fie afectat de umezeala si praful din exterior. Din acest motiv a fost creata Delta Fassade S, o folie care protejeaza stratul de termoizolatie al fatadelor cu rosturi deschise cu o grosime de pana la 50 mm, care acopera pana la 40% din suprafata fatadei. Aceasta folie se poate folosi si in cazul fatadelor de sticla care transmit pana la 20% din radiatia UV.

Avand o rezistenta constanta impotriva radiatiilor UV, materialul nu va deveni casant, nici chiar sub efectul unei intense radiatii solare. Datorita culorii atat de inchise, aproape de negru intens, folia Delta Fassade S nu sete vizibila nici chiar in dreptul rosturilor deschise, mai mult chiar accentueaza efectul liniilor elegante.

Varianta Delta Fassade S Plus are integrata o banda autoadeziva, astfel incat simpla instalare este suficienta pentru a proteja izolatia fatadei fata de umezeala, praful si vantul din exterior.